فعال سازی تلفن همراه در قبرس

بر اساس قوانین اداره گمرک قبرس ثبت نام گوشی هایی که خارج از قبرس خریداری شده اند در سامانه تلفن همراه قبرس الزامی است
برای دانشجویانی که تازه به قبرس رسیده اند یک بازهء 90 روزه برای ثبت نام گوشی موبایل داده می شود که اگر تا پایان این دوره دانشجو گوشی خود را به ثبت نرساند ، امکان برقراری ارتباط از بین خواهد رفت
به این منظور با مراجعه به سازمان فن آوری و اطلاعات در لفکشا به این آدرس
Osman Paşa Caddesi Feray Yağcıoğlu Apt. Kat.2 Daire.1
وبا همراه داشتن این مدارک
اصل و کپی پاسپورت
یک برگ student certificate
کارت بانکی جهت پرداخت مبالغ
و با پرداخت مبلغ 100 لیر با کارت بانکی به دفتر گمرک در همان ساختمان و تحویل تمام برگه های مهر شده به یکی از نمایندگی های اپراتوری که استفاده می کنید تلفن همراه خود را فعال کنید
. توجّه فرمائید پرداخت به هیچ عنوان بصورت نقد دریافت نمی شود و فقط باید با کارت بانکی پرداخت کنید

شرایط دریافت گواهینامه رانندگی

قوانین رانندگی در قبرس :

جهت حرکت وسائل نقلیه در قبرس بر عکس ایران می باشد. یعنی راننده باید از منتهی علیه سمت چپ حرکت نماید (مانند قوانین رانندگی کشور انگلستان)

برای کلیه دانشجویانی که اقامت دانشجوئی موقت قبرس را دارند رانندگی با گواهینامه قبرسی الزامی است و گواهینامه های بین المللی قابل قبول نیست. پلیس قبرس فوق العاده به سرعت غیر مجاز و صحبت کردن با تلفن و همچنین بستن کمربند حساس است و جریمه های سنگینی برای تخلفات نامبرده در نظر می گیرد. جاده ها دارای دوربینهای ثبت سرعت هستند ودر هنگام نزدیک شدن به منطقه دوربینها تابلوهای هشدار دوربین به شما اخطار می دهند که سرعت خود را کم کنید. همچنین گاه و بیگاه پلیس در نقاط مختلف جاده ها بصورت اتفاقی با دوربین تفنگی ثبت سرعت مستقر است.

در صورت جریمه شدن باید مبلغ جریمه را راس مدت ۱۵ روز به دفتر پلیس فاماگوستا واقع در میدان مسجد (جامی چنبر) پرداخت نمائید. در صورت دیر کرد بعد از ۱۵ روز جریمه شما دوبرابر خواهد شد و در صورت عدم پرداخت به دادگاه ارجاع خواهید شد.


شرایط اخذ گواهینامه رانندگی قبرسی برای دانشجویان :

آندسته از دانشجویانی که گواهینامه رانندگی معتبر ایران را دارند بدون نیاز به هیچ کاری فقط اصل گواهینامه رانندگی خود را به قبرس آورده و سپس به همراه کپی پاسپورت (صفحه اول) به اینترناشنال آفیس (امور بین الملل دانشگاه) واقع در طبقه پائین ساختمان ریاست دانشگاه مراجعه می نمایند. معمولا یکی از اسیستانهای ایرانی همیشه در این دفتر حضور دارند. با تحویل مدارک گواهینامه شما بصورت رایگان ترجمه شده و تحویل شما داده می شود. سپس با مراجعه به اداره راهنمائی رانندگی و پرداخت مبلغ (تقریبا ۲۴۰ لیر برای دو سال) می توانید پرونده تشکیل داده و منتظر گواهینامه خود باشید. البته در زمان تشکیل پرونده به شما یک برگه گواهی موقت صورتی رنگ داده می شود تا بتوانید تا آماده شدن گواهینامه از این برگه بجای گواهینامه اصلی استفاده نمایید.

گواهینامه اصلی ظرف تقریبا ۱۵ روز آماده خواهد بود.

افتتاح حساب بانکی در قبرس

کلیه دانشجویان دانشگاههای قبرس شمالی می توانند پس از ثبت نام در دانشگاه از دایره آموزش دانشگاه (رجیستر آفیس) درخواست گواهی اشتغال به تحصیل (Student Certificate) نمایند. پس از آن با در دست داشتن یک نسخه از اجاره نامه یا گواهی اسکان در خوابگاه ( توسط مدیر خوابگاه در دفتر خوابگاه یا شخصی که منزل را به شما اجاره داده است صادر می شود و باید از آنها در هنگام عقد قرارداد بخواهید) و پاسپورت دانشجو به بانک مراجعه نموده و درخواست افتتاح حساب بانکی و عابر بانک می نمائید.

bank11

معمولا دانشجویان دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس با مراجعه به بانک کار (ایش بانک) حساب بانکی خود را در آن افتتاح می کنند. باید در ابتدا مبلغی را برای افتتاح حساب در بانک سپرده گذاری نمائید (تقریبا ۱۰۰ لیر) و پس از ۱۵ روز (طبق گفته بانک) کارت عابر بانک شما آماده است. معمولا حساب افتتاح شده در این بانک به دو صورت دلاری و لیر ترکیه است که شما می توانید هر دو ارز رایج را سپرده گذاری یا برداشت کنید. عابر بانک به حساب لیر شما متصل است و نمی توانید از طریق عابر بانک از حساب دلار خود برای خرید استفاده کنید. باید اول دلار را به لیر تبدیل نموده و پس از شارژ حساب لیر، ازآن خرید کنید.

عابر بانکها معمولا بصورت لیر پرداخت می کنند ولی برخی عابر بانکها دارای علامت دلار و یورو و … نیز هستند که نشان دهنده این است که شما از طریق کارتتان می توانید از آنها دلار هم برداشت کنید. در غیر اینصورت باید از طریق عابر بانک موجودی دلار خود را به لیر تبدیل نموده و سپس لیر برداشت کنید. همچنین بعد از دریافت عابر بانک براحتی می توانید درخواست پسورد اینترنتی کنید که بسیاری از تراکنشهای مالی را از طریق سایت ایش بانک و اینترنت نظیر پرداخت و تبدیل ارز و انتقال به حسابهای دیگران و … انجام دهید.

برای دانشجویانی که مایل به افتتاح کردیت کارت نیز هستند یک فرم قرمز رنگ در بانک وجود دارد که با پر کردن آن و بلوکه کردن حاقل ۴۰۰ دلار در حسابتان می توانید کردیت کارت با اجازه خرید ۵۰۰ لیر افتتاح کنید. بعد از پر کردن فرم و بلوک کردن پول در بانک، حدود یکماه بعد می توانید کردیت کارتتان را از بانک تحویل بگیرید.

اقامت در قبرس

شرایط اخذ ویزا برای دانشجویان و متقاضیان تحصیل در دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس

برای مسافرت به قبرس شما نیاز به اخذ ویزا در ایران ندارید. در حقیقت شما از طریق ترکیه وارد قبرس شمالی خواهید شد ودر مرحله اول با نشان دادن پرینت برگه پذیرش، مامورین مهاجرت برای شما یک ویزای توریستی ۱ تا ۳ ماهه در پاسپورت شما منظور خواهند کرد. پس از طی مراحل ثبت نام در دانشگاه و گرفتن یک گواهی مبنی بر اینکه شما دانشجوی دانشگاه مدیترانه شرقی هستید و نامه اسکان شما در قبرس که توسط خوابگاه یا محلی که در آن ساکن خواهید شد و پس از آزمایش پزشکی همه این مدارک را در روزهای خاصی که ماموران اداره مهاجرت به دانشگاه می آیند تحویل داده و در پاسپورت شما بسته به میزان دلخواه شما بین یک تا دو سال اقامت دانشجوئی قبرس درج خواهد شد

کلیه این مراحل بسیار ساده بوده و دوستان ما در این مراحل شما را راهنمائی خواهند کرد.

ویزای قبرس نیازی به گواهی تمکن مالی و … ندارد

اخذ اقامت قبرس برای والدین، فرزندان و همسر دانشجویان و متقاضیان تحصیل در دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس

والدین همسر و فرزندان دانشجویان دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس با توجه به ویزای دانشجوئی که دانشجو دریافت می کند می توانند از طریق اداره مهاجرت در قبرس اقدام نموده و پس از پرداخت مالیات ویزا برای آنان صادر می شود که می توانند در قبرس اقامت داشته باشند

 

اقامت خانواده در قبرس

کلیه دانشجویانی که برای تحصیل وارد قبرس شوند و اقامت دانشجویی داشته باشند، قادر به اخذ اقامت برای اقوام درجه یک خود شامل (پدر، مادر، همسر و فرزند) بعنوان اقامت همراه می باشند. پس از طی مراحل اخذ اقامت دانشجویی، امکان اقدام برای اقامت همراهان از طریق اداره مهاجرت فراهم خواهد آمد.
کلیه افراد بالاتر از ۶۰ سال نیازی به اخذ اقامت در قبرس نداشته و می توانند به صورت آزاد اقامت داشته باشند

کلیه افرادی که صاحب خانه در قبرس باشند اجازه اقامت خود و خانواده را خواهند داشت.

شهریه ها

شهریه مقطع کارشناسی ارشد:

با پایان نامه

هزینه ثبت نام هر درس 1500

هزینه ثبت نام پایان نامه 2250

سمینار (ثبت نام اولیه) رایگان

سمینار (ثبت نام ثانویه) 300 دلار

انگلیسی (511 و 509 ) (بیست ساعت در هفته) هزینه هر ترم 4000 دلار

انگلیسی (513،515،521،523،525) 750 دلار

دروس پیش نیاز 1050 دلار

بدون پایان نامه

هزینه ثبت نام هر درس 1500 دلار

سمینار (ثبت نام اولیه) رایگان

سمینار (ثبت نام ثانویه) رایگان

پروژه ( ثبت نام اولیه) رایگان

پروژه (ثبت نام ثانویه) 750 دلار

انگلیسی (511 و 509 ) (بیست ساعت در هفته) هزینه هر ترم 4000 دلار

انگلیسی (513،515،521،523،525) 750 دلار

دروس پیش نیاز 1050 دلار

هزینه مقطع دکتری :

هزینه ثبت نام هر درس 1278 دلار

ثبت نام پایان نامه دکتری 1675 دلار

انگلیسی (511 و 509 ) (بیست ساعت در هفته) هزینه هر ترم 4000 دلار

انگلیسی (513،515،521،523،525) 750 دلار

دروس پیش نیاز 1050 دلار

معافیت تحصیلی

11

قابل توجه متقاضیانی که معافیت دائم ویا پایان خدمت سربازی ندارند و قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند، به موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند:

قدم اول

شما پذیرش را از دانشگاه مورد نظرتان می گیرید

قدم دوم

برای صدور معافیت تحصیلی به سازمان امور دانشجویان مراجعه می کنید

قدم سوم

این سازمان برای صدور معافیت تحصیلی از شما دو چیز می خواهد

1.برگه پذیرش دانشگاه

2. مدرک زبان انگلیسی

معمولا متقاضیانی که تافل یا آیلتس ندارند در ازمون انگلیسی که توسط خود سازمان برگزار می شود شرکت می کنند اسم این آزمون زبان MSRT می باشد

توجه داشته باشید که قبولی از این ازمون راحت تر از تافل یا آیلتس می باشد

ثبت نام در آزمون MSRT

بعد از دریافت امتیاز کافی از این ازمون شما دوباره به سازمان امور دانشجویان مراجعه می کنید و مدارک مورد نیاز را به متصدی مربوطه می دهید آنها نامه ی معافیت تحصیلی شما را صادر می کنند

معافیت تحصیلی خارج از کشور (آخرین ویرایش)
ماده ۳۱: دانش آموزان مدارس و دانشجويان مراكز آموزش عالي وابسته به وزارت آموزش و پرورش و يا مورد تأييد آن وزارت و دانشجويان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي يا غير دولتي داخلي و خارجي مورد تأييد وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌هاي علميه كه در حين تحصيل به سن مشموليت رسيده و يا مي‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه مي‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف مي‌باشند.
.
ماده ۳۳: صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طريق مراجع ذي‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهي پايان تحصيلات در هر مقطع مي‌باشد.
.
تبصره ۱: حداكثر معافيت تحصيلي براي دانش‌آموزان تا سن بيست سال تمام و در هر يك از مقاطع تحصيلي كارداني دو و نيم سال، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي‌ارشد ناپيوسته سه سال، كارشناسي پيوسته پنج سال و كارشناسي ارشد پيوسته شش سال، دكتراي پزشكي پيوسته هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال است.
تبصره ۲: در مواقع ضروري با تشخيص و اعلام كميسيون موارد خاص دانشگاه‌هاي مربوط حداكثر يك سال به مدت فوق اضافه مي‌شود.
.
ماده ۳۴: دانش‌آموزان و دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول، در صورت ترك تحصيل، اخراج، انصراف يا فراغت از تحصيل، بايد براي خدمت دوره ضرورت خود را معرفي نمايند. مقامات مسئول مكلفند صورت اسامي اين قبيل مشمولين را با ذكر مشخصات كامل و نشاني و رشته تحصيلي به طور انفرادي، بدون تأخير به سازمان محل ارسال دارند.
.
تبصره۲: مشموليني كه با داشتن معافيت تحصيلي در خارج از كشور تحصيل مي‌كنند، پس از ترك تحصيل يا اخراج يا انصراف يا فراغت از تحصيل، موظفند براي رسيدگي به وضع مشموليت خود حداكثر ظرف يك سال خود را به نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور معرفي نمايند.
تبصره ۳: متخلفين از اجراء اين ماده براي بار اول به توبيخ كتبي و درج در پرونده و براي بار دوم علاوه بر توبيخ كتبي به يك ماه انفصال از خدمت و براي بار سوم به دو ماه انفصال از خدمت محكوم مي‌شوند.
.

معافیت سربازی ، معافیت تحصیلی مشمولان ، شرایط معافیت تحصیلی

.
ماده ۳۵: مشمولين ديپلم كه حداكثر يك سال پس از فراغت از تحصيل در يكي از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي داخل يا خارج از كشور كه مورد تأييد وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت مي‌باشند پذيرفته شوند تا زماني كه وفق تبصره (۱) ماده (۳۳) به تحصيل اشتغال دارند، مي‌توانند مشروط به اينكه داراي غيبت غير موجه نباشند از معافيت تحصيلي استفاده نمايند. اين معافيت براي هر مقطع فقط يك بار داده مي‌شود.

تبصره ۱: معافيت تحصيلي دانشجويان انصرافي در طول مدت تحصيل فقط يك بار قابل تمديد است.

تبصره ۲: ترخيص كاركنان وظيفه بدون غيبت اوليه در حين خدمت جهت ادامه تحصيل در مقاطع كارشناسي و بالاتر به جز در زمان‌هاي اضطراري و جنگ بلامانع است.

.
ماده ۳۶: مشمولين داراي مدرك كارشناسي و بالاتر و معادل آن در حوزه‌هاي علميه علاقمند به تحصيل در خارج از كشور در صورتي كه از نظر مقررات اين قانون و وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت، حائز شرايط ادامه تحصيل در خارج از كشور باشند و دانشگاه‌ها و رشته‌هاي آنها مورد تأييد وزارتخانه‌هاي فوق باشد، مي‌توانند با سپردن تضمين‌هاي لازم با استفاده از مقررات اين قانون براي تحصيل به خارج از كشور مسافرت نمايند.
.
ماده ۳۷: ايرانيان مقيم خارج از كشور، فرزندان مامورين ثابت دولت جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور و همچنين كساني كه قانوناً تحت كفالت، يا ولايت قانوني آنها مي‌باشند، چنانچه در حين تحصيل در مدارس ايراني مستقر در خارج از كشور و يا مؤسسات آموزشي كشورهاي خارج مورد تأييد آموزش و پرورش و طلاب حوزه‌هاي علميه مورد تأييد شوراي عالي حوزه‌هاي علميه به سن مشموليت برسند از معافيت تحصيلي بهره‌مند مي‌گردند و ادامه تحصيل آنان تا سقف يك سال پس از فراغت از تحصيل در دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي خارج از كشور كه مورد تأييد وزارتخانه‌هاي علوم يا بهداشت هستند بلامانع مي‌باشد.

این مطلب از سایت وظیفه عمومی ناجا برداشته شد و این مطلب با وزارت علوم هم چک شده است.

خرید و اجاره مسکن

مراحل خرید مسکن در قبرس

انتخاب ملک و توافق بر سر قیمت آن
عقد قرارداد توسط یک وکیل در قبرس شمالی، که شامل قیمت، برنامه زمانبندی، شرایط پرداخت و مشخصات ملک می‌باشد

امضای قرارداد توسط خریدار و فروشنده
پرداخت مبلغ پیش پرداخت توسط خریدار (این مبلغ در موارد مختلف، متفاوت است)
وکیل از طرف خریدار برای دریافت اجازه خرید به هیات وزیران درخواست می‌دهد (این مجوز خرید ملک درقبرس شمالی است)

پرداخت مابقی قیمت ملک (پرداخت بابت املاک نوساز بصورت مرحله‌ای در طول دوره ساخت انجام می‌شود و در اکثر موارد 15% مالیات به آن تعلق می‌گیرد)

هنگامیکه مجوز خرید صادر شد، فروشنده سند را به نام خریدار منتقل میکند

آجاره مسکن

قیمت مسکن درقبرس در خارج دانشگاه بستگی به مساحت ،موقعیت جغرافیایی ، تسهیلات مسکن،ویژگی ها وامکانات و نحوه اسکان فردی و گروهی دارد؛

به طور میانگین هزینه ها بصورت زیر میباشند:

اجاره خانه تک خوابه برای هر سال 3000 تا 4000 دلار

اجاره خانه دو خوابه برای هر سال 3000 تا 5000 دلار

اجاره خانه سه خوابه برای هر سال 3000 تا 6000 دلار

کاردانی به کارشناسی

شرایط ادامه تحصیل کاردانی به کارشناسی

متقاضیان مقاطع کارشناسی دانشگاه که دارای مدرک کاردانی هستند شامل شرایط زیر خواهند بود.

شرایط ادامه تحصیل این داوطلبان دقیقا مانند داوطلبین دیپلمه متقاضی کارشناسی است. با این تفاوت که تعدادی از دروس گذرانده شده در مقطع کاردانی بنا به نظر شورای آموزشی دانشگاه تطبیق داده خواهد شد
بنابراین متقاضی باید از ابتدا مانند سایر داوطلبین کارشناسی فقط مدارک مورد نیاز مقطع کارشناسی را ارسال نماید.
پس از اخذ پذیرش و در هنگام ثبت نام در قبرس، ریز نمرات ترجمه شده رسمی کاردانی و مدرک کاردانی را ارائه می نماید. دانشکده بر اساس سر فصل دروس رشته کارشناسی مورد نظر و با توجه به نمرات، کلیه درسهای گذرانده شده منطبق با دروس دانشگاه را به شرط نمره بالای ۱۳ تطبیق خواهد داد
حداکثر تعداد دروس تطبیقی بین ۷ تا ۱۳بسته به رشته مورد نظر و سطح نمرات کاردانی
خواهد بود.

اقدامات پس از ورود به قبرس

مراحل ثبت نام در دانشگاه EMU

پس از ورود به قبرس چه کنیم؟

در زیر تمامی مراحل ثبت نام در دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس EMU مرحله به مرحله تا حضور در کلاسها توضیح داده شده. توصیه می کنیم مراحل را بدقت بخوانید

  • ورود به قبرس
  • اسکان موقت
  • ثبت نام در دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس
  • درخواست گواهی اشتغال به تحصیل
  • تهیه سیمکارت و تماس با خانواده

پس از ورود به قبرس در فرودگاه ارجان افرادی مجرب با آرم دانشگاه به میزبانی اولیه ی شما می آیند. سپس شما و خانوادتان را به یکی از هتل ها و یا خوابگاه های دانشگاه برده و امکان 2 روز اقامت رایگان برای شما و خانوادتان فراهم می آوریم تا دانشجویان عزیز و گرامی خانه و یا خوابگاهی انتخاب کنند.

در صبح روز اول پس از ورود به قبرس با همراه داشتن تمامی مدارک خود و برگه پذیرش به همراه یکی از افراد مجرب ما به سمت محل ثبت نام رفته و پس از واریز شهریه (به صورت نقد یا اقساط که بستگی به انتخاب دانشجویان و خانوادههای محترم شان دارد) و پس از آن انجام کارهای ثبت نام در رشته مورد نظر صورت میگیرد. بعد از انجام امور ثبت نام به سمت آزمایشگاه برای انجام آزمایشات خون رفته تا کارهای اقامت و ویزای دانشجویی انجام شود که لازمه ی آن نتیجه آزمایش، مدارک فردی و گرفتن تمبر از اداره پست است. سپس اقدام به هماهنگی و رزرو خوابگاه کرده و در صورت مایل بودن پس از انجام این امور اقدام به باز کردن حساب بانکی کرده. پس از اتمام تمامی این امور کارهای اولیه دانشجو پس از ورود به قبرس خاتمه یافته. و پس از آن دانشجو میتواند با خیالی راحت کارهای ارز دانشجویی را انجام دهد.

ارز دانشجویی

ارز دانشجویی چیست؟

ارز دانشجویی ارز به نرخ دولتی میباشد که به دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم در خارج از کشور تعلق میگیرد.

مراحل دریافت ارز دانشجویی برای دانشجویان علوم پزشکی:

دریافت برگه اشتغال به تحصیل،برگه ریز نمرات ترم قبل وبرگه پرداخت شهریه

تشکیل پرونده در سامانه وزارت امور خارجه (سامانه تاک) وآپلود مدارک فوق و دریافت کد رهگیری برای هر کدام از برگه ها ونوشتن کد رهگیری بر روی برگه ها

Tak.mfa.ir

مراجعه به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در قبرس و دریافت تاییدیه از آن نهاد

ثبت نام در سامانه وزارت بهداشت ( سامانه موحد)

Mohed.behdasht.gov.ir

تایید مدارک توسط وزارت بهداشت وصدور نامه ارزی

دریافت ارز دولتی ازشعب بانک های معرفی شده توسط وزارت بهداشت

مراحل دریافت ارز دانشجویی برای دانشجویان غیر پزشکی:

دریافت برگه اشتغال به تحصیل،برگه ریز نمرات ترم قبل وبرگه پرداخت شهریه

تشکیل پرونده در سامانه وزارت امور خارجه (سامانه تاک) وآپلود مدارک فوق و دریافت کد رهگیری برای هر کدام از برگه ها ونوشتن کد رهگیری بر روی برگه ها

Tak.mfa.ir

مراجعه به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در قبرس و دریافت تاییدیه از آن نهاد

ثبت نام در سامانه وزارت علوم ( سامانه نشا)

Nesha.msrt.gov.ir

تایید مدارک توسط وزارت علوم وصدور نامه ارزی

دریافت ارز دولتی ازشعب بانک های معرفی شده توسط وزارت علوم